4 Eylül 2015 Cuma

Yaskawa invertörleri tamirleri

Yaskawa invertörleri

Yaklaşık 100 yıldır makine üretimi ve endüstriyel otomasyon için mekatronik ürünler üretmekte ve sağlamaktadır. Yaskawa inverter ve sürücü  tamiri, onarımını ise bize emin ellere Emdor Elektroniğe hiç çekinmeden teslim edebilirsiniz.Standart ürünlerinin yanı sıra özel çözümleri de, üstün kalite ve dayanıklılık özellikleriyle tanınmaktadır. Uygun fiyat koşulları ve sizlere sunduğumuz ücretsiz yerinde keşif ile siz değerli müşterilerimize yaskawa invertör ve sürücülerinin tamir, bakım, onarım ve teknik servis imkanı sunmaktayız.
 J1000 YASKAWA İNVERTöR SüRücü TEKNoloJISI
İçerik İçindekiler
İnvertör Sürücüler teknolojisinde lider Kapsamlı araştırma ve geliştirme, YASKAWA'nın hareket kontrol ve otomasyon teknolojisi alanında ön sıralarda kalmasını sağlamıştır. Bu teknolojik liderlik; madencilik, çelik, kağıt hamuru ve kağıt, kimya, otomotiv, paketleme, makine araçları ve yarı iletkenler gibi sektörlerin modernleştirilmesine yardımcı olmuştur.
Ünlü YASKAWA güvenilirliği artık daha küçük ve daha güçlü bir ünitede.
Kompakt uygulamalardaki değişken hız gereksinimlerini karşılayan J1000, verimli performans ve enerji tasarrufu özellikleri sunar. 


J1000'in ileri teknoloji  özellikleri:  V/f Kontrol  Tak ve Çalıştır kurulum  Aşırı Uyarılma Frenleme  Kolay parametre    programlama ve kontrolör    fonksiyonları  Dahili Frenleme Kıyıcı  Ağır iş / normal iş çalışma    modu  Uluslararası standartlar  Sessiz motor çalışması için    Swing PWM

Uygulamaya odaklanma 
Müşteri ve uygulama odaklılık, YASKAWA'nın J1000 kompakt invertör sürücü serisiyle sunduğu iki ekipman özelliğidir. 
J1000, değişken hızlı çalışma ve enerji tasarruf özellikleri olan kompakt uygulamaların tüm otomasyon gereksinimlerini karşılar. Çok sayıda kullanışlı fonksiyon makinenizi iyileştirerek mükemmel olanaklar sunar. 
Küçük boyut ve kolay taşıma konsepti ile ünlü YASKAWA güvenilirliği nedeniyle J1000, maliyet vb. açılardan sürücü pazarında bir alternatiftir.
performans  üstün güç-boyut oranı ve yan yana boşluksuz kurulum, montaj alanını minimuma indirir  Uluslararası Standartlar – RoHS, cE, cUl, Ul uyumu  Yüksek başlama torku   Yük koşullarından bağımsız olarak doğru hız  Boşta çalışan motorların sorunsuz çalıştırılması için Devir Arama  Aşırı yük koşullarının sorunsuz yönetimi için devrilme momenti önleme
 Fonksiyonlar  J1000, ana uygulamalar için gerekli parametreleri otomatik olarak ayarlar. Diğer YASKAWA 1000 serilerindekiyle aynı kolay anlaşılabilir parametre yapısı, en kısa sürede zahmetsiz kuruluma olanak verir.  Parametre Doğrulama, değiştirilen ayarları listeler  5 basamaklı ekrana sahip Dahili Dijital operatör  Küçük Tasarım Büyük Güç: Ağır iş modunda %150 aşırı yük. Normal iş modunda %120 aşırı yük, daha küçük boyutlu invertörün daha büyük olanla aynı işi yapmasını sağlar. Drive Wizard Plus – ücretsiz parametre ayarlama ve bakım aracı
 Seçenekler  Parametre Kopyalama ünitesi  lED ve lcD Uzak operatör  Seri Haberleşme Seçeneği – MEMoBUS haberleşme için RS-422/485 Arabirimiyle uyumlu  Hız Potansiyometresi  EMc Filtreli  Frenleme Dirençleri








Siemens inverter sürücü tamiri ve onarımı

Siemens inverter onarımı ve tamiri nasıl yapılır ?

Standart hız kontrol cihazı özelliklerinin yanı sıra siemens sürücü ve inverterlerin kapalı çevrim vektör kontrolü sayesinde pozisyon kontrol gibi hassas hız kontrol uygulamalarını başarıyla yerine getirmektedir. Ayrıca dahili dinamik frenleme modülü sayesinde vinç ve asansör gibi rejeneratif yüklerin kontrolünde de etkin bir performans sergilemektedir.
Kulanım Yerleri nelerdir ?
Konveyör, fan, pompa, üretim makinaları, vinç ve asansör başlıca kullanım alanlarındandır.
Özellikleri nelerdir ?
Standart serilere göre daha geniş ürün yelpazesi; motor güç aralığı 0,12 kW / 250 kW
Daha fazla esneklik
Daha yüksek hassasiyet; düşük frekanslarda yüksek moment hassasiyeti yüksek doğrulukta başlatma/durdurma karakteristiği sağlayan hızlı cevap zamanları
Enkoder modülü sayesinde kapalı çevrim vektör moment kontrolü
Dahili dinamik frenleme modülü ile %100 inverter gücü ile frenleme, kapalı çevrim proses kontrolü için tümleşik PID çevrim kontrolü (katsayıları otomatik ayarlama seçeneği)










Sieb&meyer inverter onarım

Sizinde Sieb&meyer inverter onarımı ve cnc tamirine ihtiyacınız mı ? var. O halde neden bekliyorsunuz. Doğru adrestesiniz.

Akıllı Yem-in Converter ve Sieb&Meyer cnc tamir ve onarımı. Servis ile ilgili kısaca bilgi vermek gerekirse;

Yenilenebilir enerji teknolojileri alanında feed-dönüştürücüler orfrequency dönüştürücüler verimliliği ve ekonomik canlılığı artırmak olabilir. Kontrol teknoloji hassasiyetle uygulama ve çalışma şartlarına uygun ise, çıkış gücü önemli ölçüde artar.
Pay neredeyse iki katına, 1999 yılından 2009 yılına AB Sürdürülebilir Enerji Haftası (EUSEW) vesilesiyle Avrupa Unionhas istatistik ofisi AB27 enerji arzı inthe yenilenebilir enerjilerin payının gelişimine rakamları yayınladı. Almanya gayri safi yurtiçi enerji talebinin iki ila sekiz yüzde bir büyüme Kayıtlı ve bu nedenle thisfield en hızlı büyüyen AB üyesi ülkelerin biridir.
Bu büyümenin bir kısmı rüzgar, su, güneş, biyokütle ve jeotermal enerji, özel işletmecilerin en öncelikli tüketiciye elektrik yakın üreten smallsystems geliyor, çiftçi orsmall işletme sahipleri, küçük rüzgar türbinleri amortization.The çıkışına ilişkin mümkün olan en iyi verimlilik Örneğin, daha fazla uygulama özel talepleri için geliştirilmiş asystem teknolojisi ile optimize edilebilir.









Schneider Electric sürücü tamiri ve onarımı

Schneider Electric sürücü tamiri ve onarımı ile ilgili olarak bilgi vermek gerekirse,
Xantrex SW, SW-Plus ve DR inverter olarak üretilmiştir. SW / SW s çizgi yeni Schneider Electric XW inverterler ile değiştirilmiştir. İnverter arızası ve sürücü onarımları için,  DR serisi yeni TR (İz) invertörlerle almıştır.
Enerji yönetiminde global bir uzman olarak, Schneider Electric, off-grid güneş enerjisi ve pil yedekleme uygulaması ızgara-kravat konut çatıları ve yarar ölçekli çiftliklerinden her boyutta kurulum için komple fotovoltaik çözümler sunar. Onların yenilikçi ürünler size kurulum en verimli güneş hasat elde etmek için yardımcı olur.
Schneider Electric, Xantrex RV ve Mobil ürünler üretmeye devam etmektedir 2008 yılında Xantrex güneş ürünleri satın aldı, ancak tüm güneş donanımları Schneider Electric tarafından tasarlanmış ve üretilmiştir.
Conext TX ızgara-kravat inverterler için, Izgara Kravat bölümüne bakın.
Biz Schneider Electric'in tam bir çizgi taşıyor. İhracat sürümlerinin bazıları burada listelenen değil, ama biz ya da hemen hemen her Schneider ürün şu anda mevcut alabilirsiniz.

















Omron inverter sürücü tamiri


 Omron inverter sürücü tamiri



Omron invertörler ince hız kontrolü ve tesis makinelerin enerji tasarrufu ve operasyona bir nevi destek sağlar. Frekans omron sürücülerindeki arızaların giderilmesi inverterleri ile ilgli olarak omron sürücü tamir bilgileri aşağıdaki bilgilerde geniş bilgi ile sizlere anlatmaya çalışacağız.


Hesaplama yöntemi düzenli rotasyonlar korumak için motor tarafından gerekli çıktı (W) hesaplanarak bir motor seçmenize yardımcı olur.Bu motorların içlerinde elektronik devreler kat sayı yapıya sahiptir. Hızlanma // yavaşlama etkisini hesaplamaya dahil değildir. Omron inverter ve sürücülerde tamir  ve arıza hesaplanan değer bir motor için  farklı yöntemlerde gerçekleştirilir. Bu hesaplama yöntemi fanlar, konveyör, karıştırıcılar vb sürekli böyle faaliyet uygulamalara uygulanabilir.
Anlık start-up gerektiren. Bunlar sık sık işlemi tekrarlayın ve durdurmak. Güç aktarma kısmında büyük bir ataleti sahip olanlar. Verimsiz güç transferi parçası var olanlar.

Leroy Somer inverter onarımı ve tamiri

 Leroy Somer inverter onarımı ve tamiri

Leroy Somer inverter onarımı ve tamiri hakkında;
İnsanlar enerji üretmek ve hareket iletimi için gerekli olan her yerde, bir yüzyılın en iyi parçası için, Leroy Somer kullanmıştır desek sanırım yerinde bir karar olmuş olur. Edinilen deneyim, bu zenginliği ile, Leroy Somer-mühendis ve teknisyen sektörünün her türlü, geniş bir uygulama yelpazesi için, güvenilir yenilikçi çözümler size sunabiliyoruz. Dağıtılmış tasarım ofisleri Leroy Somer-ilk ürün tasarım aşamasından işinizin bir anlayış kazanmak için izin verir.

Leroy somer cihazlarının arıza ve onarım giderilmesi ile ilgili teknik servis ve sürücü bakımları ilgili teknik servis hizmetimizde siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.


Indramat inverter sürücü tamiri onarımı servisi

Indramat inverter sürücü tamiri onarımı servisi




Günümüz şartlarında hava şartları ve alışık olmadığımız değişken iklimler sebebiyle Indramat inverter cihazlarınızda ve Indramat sürücülerinizde kart sorunu, elektromanyetik dalga problemleri, ve akabinde bizlere yaşattığı olumsuz durumlar doğurabiliyor.

Nasıl bir önlem almayılıyız ki ? Indramat inverter sürücülerimizde arıza ve teknik sıkıntı ile karşı karşıyaya kalmayalım.

Ürünlerinizi günümüz hava şartlarına ve iklimlere ne kadar uygun hale getirmeye çalışırsanız çalışın en sonunda mutlaka bir yerden hata verebilir. Bakım, onarım ve tamir işi gerçekten Indramat inverter sürücülerinin konusuna hakim profesyonel ekip tarafından incelenmesi gerekir kanaatindeyiz. bu sebeple doğabilecek aksi durumlarda üretici firma sorumluluk üstlenmeyeblir. Sizde gerek sisteminizde gerekse donanımsal yapıya sahip bu Indramet inverter sürücü AC elektronik devrelerinizde ciddi sorunlar yaşamamak için ürünlerinizi tecrübeli ellere teslim edin. Biz her zaman siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdeyiz. Bizi her türlü iletişim adreslerinden telefon, mail veya posta yoluyla ulaşabilirsiniz.

Indramat ürünleri iyi kalite ve cebinizi yakmayan ücretler, konusunda gerçekten uzman ve teknik servis ekibi ile endüstriyel elektronikte sizlere daha iyi hizmetler ve özellikler sunar.