10 Eylül 2014 Çarşamba

Emdor Elektronik Hakkımızda

Hakkımızda

Dinamik ve uzman kadrosuyla, hizmetlerini yalnızca İstanbul içine değil, İstanbul dışındaki firmalara da ulaştırmaktadır.
İstanbul'da arızalı ürününüzün problemini ya yerinde çözeriz, ya da arızalı ürününüzü yerinden teslim alır, teknik servisimizde onardıktan sonar size teslim ederiz.
İstanbul dışında ise, arızalı ürünü bize kargo ile gönderebilirsiniz. Arızalı ürününüzü teknik servisimizde onardıktan sonra, size yine kargo ile geri göndeririz.
Arızasını gönderemediğimiz ürünler için ücret talep etmeyiz.
Ürününüz de tespit ettiğimiz arızanın bilgisini ve ücretini size bildirir, siz onay verdikten sonra onarıma başlarız. Yapılan tüm tamiratlar 3-6 ay garantimiz altındadır.
Firmamız ayrıca şirketlerle periyodik bakım anlaşmaları yapmaktadır.
Yetkili servislerin ve diğer teknik servislerin yüksek parça ve işçilik ücretleri, ürünleri tamir etmeden iade etmeleri, uzun süren tamir süreçleri, tamir etmedikleri ürünlerden bile arıza tespit ücreti istemeleri, müşterileri olumsuz etkilemekte ve yıldırmaktadır.
Firmamız bu sebepten ötürü, marka bağımsız olarak çalışmakta, ücretsiz arıza tespiti hizmeti ile Türkiye'nin bütün bölgelerine hizmet vermektedir.

İletişim 
İçmeler Mah.Aydınlı Yolu Cad.Kardelen Apt. No:10 D:2 Tuzla-İSTANBUL
İş : + 90 216 701 1661
Cep: + 90 532 306 6417 www.emdorelektronik.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder