14 Ekim 2014 Salı

Hastane cihazlarinin elektronik kart onarimlari

Hastane elektronik arızalarıhasta başı monitörlerinin de sıkça karşılaştığı arızalardır. Genel olarak bu tamiri olan makineler servisimize alınarak elden geçirilir. Hastane elektronik cihazları olarak kullanılan bu sistemlerde ise dikkat etmeniz gereken tek özellik cihazı titizlikle ve düzenle kullanmanız gerekir.
Hastane elektroniği, arızaları

Aksi taktirde sistemde oluşabilecek negatif durumlara karşı tedbir için geç kalmış olabilirsiniz. Genel anlamda biz hastane elektronik cihaz onarımlarıhastane elektronik cihaz tamirleri hastane cihazlarının elektronik arızaları ve kart arızalarının tamir ve bakımını üstlenerek siz değerli müşterilerimize doğru tespit ve doğru bilgi ile vaktinizi kaybetmeden işinizi aksatmadan ucuz kaliteli güvenli prezentebil çalışma imkanı sağlar  ve sizlerin sayesinde ise feedback ile müşterilerimizin memnuniyetini ölçeriz.

Hasta başı nönitörü 

Hastane cihazınız arızalansa dahi işleyişinde gitmemesinde farklılıklar olabilir. Fakat yerine koyulacak yedek cihazın tam stabil çalışması gerekir. Eğer hastane cihazınız tamamen bozulmuşsa ve arıza yapmışsa o zaman başka çarelere bakmakta fayda vardır.
Emar tamiri, servisi ve bakımı arızası

İletişim 
İçmeler Mah.Aydınlı Yolu Cad.Kardelen Apt. No:10 D:2 Tuzla-İSTANBUL
İş : + 90 216 701 1661
Cep: + 90 532 306 64 17 www.emdorelektronik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder