1 Ekim 2014 Çarşamba

Otel otomasyonu arızası

Otomasyon, insan ile makineler içinde ortaklaşa kurdukları ve bu işleri beraber koordineli olarak paylaşan sistemlerdir. insan yükünü en az seviyeye indirgeyerek iş hayatımızı kolaylaştıran, elektronik ve mekanik bilgisayarlı sistemlerdir.
Otel otomasyon sistemleri


Bir otomasyon düzenin de , mevcut insan yüzdesi otomasyonun seviyesini belirler. İnsan kuvvetinin sık olduğu otomasyon sistemlerine yarı otomasyon, makine gücünün yoğun olduğu sistemlere de tam otomasyon diyebiliriz. 
Otel aydınlatma otomasyonu

Endüstride çok sıkça karşılaştığımız otel otomasyonları işlerimizi büyük bir ölçüde rahatlatır. Düşünsenize bilgisayarlı otomasyon sistemlerini insan gücünün yaptığını. Geçmiş yüzyıllarda olsa bu mümkün...fakat günümüz uzay çağında insan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için insan gücünden çok makine gücüne daha doğrusu bu düzen üzerine kurulmuş olan otomasyon sistemlerine ihtiyaç duyulur. Örneğin bir otel otomasyon sistemini düşünün. Büyük bir oteli tek tuşla oturduğumuz yerden uzaktan yönetebilecek şekilde otel otomasyon sistemi kurulur. Otelin klima sistemlerimakine sistemleritelevizyon uydu sistemleri, makine daireleri kontrol üniteleri tamamen bir yapı içerisine katılmış ve sadece insan gücünün komutu ile yönlendirilen sistemlerdir. 
Otel otomasyon arızası tamiri ve onarımı

Tabi bunun yanında her anımızda randımanlı faaliyet göstermeyebilir. Sonuçta insan yapısı olduğu için otel otomasyon sistemlerinin arızasıbozulması ve çalışmaması gibi durumlarda tamir görmemesi içten şarttır. Biz elektronik devre kartları sorumlusu olarak sizlere bu makalemizde otomasyon sistemlerinin arızasını, bozulmasını, tamir görmesini hangi durumlarda handikaplarla karşılaşabileceğinizi tamamen anlattık. Umarım bu bilgiler ışığında sizlere bir takım konuları aktara bilmişizdir. 
Otel otomasyonu


Çok aşırı büyük arızalarda ilk müdahaleyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama sorun ciddi ve büyük ise branşınız olmadığı bu tip arızalara yabancı olmanız kaçınılmazdır. 


İletişim 
İçmeler Mah.Aydınlı Yolu Cad.Kardelen Apt. No:10 D:2 Tuzla-İSTANBUL
İş : + 90 216 701 1661
Cep: + 90 532 306 6417 www.emdorelektronik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder